A Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete

Magunkról

Magunkról:

2023. február 24-én a szövetség közgyűlése elfogadva a korábbi vezetés lemondását, új elnökséget választott a szövetség élére.

Az új elnökség célkitűzései között a pozitív hagyományok megőrzése mellett, új irányvonal, új szemlélet, innovatív gondolkodás, és az eddigi értékek megőrzése szerepel.

Szeretnénk tovább erősíteni a sportedző/sportoktató képzést, támogatni azokat a sportágakat, akik a szervezethez tartoznak, természetesen rendezvény centrikusan, és erősíteni a kapcsolatokat azokkal a szövetségekkel, akik az utóbbi időben kevésbé voltak aktívak.

Ezen céljaink eléréséhez a korábbinál nagyobb összefogásra, a vonatkozó jogszabályok következetes betartására, és konstruktív együttműködésre lesz szükség. Ehhez kívánunk a szövetség minden tagszervezetének sikeres sportteljesítményeket, egészséges önbizalmat és sportbaráti együttműködést.

Az elnökség összetétele, sport iránti elkötelezettsége biztosíték lehet arra, hogy egy új szellemű, megújult oktatási szisztémával eredményesen tudjuk folytatni a 30 éve megkezdett munkát.

Sporttársi tisztelettel:

Jámbor Zoltán, elnök

Szabó Ágnes, alelnök

Gregor László, alelnök